Arbeidsvoorwaarden


Bij de VRR kun je gebruik maken van veel flexibele arbeidsvoorwaarden. Zo kun je je arbeidsvoorwaarden goed afstemmen op je persoonlijke wensen. Een kort overzicht:

1

CAO

We volgen de rechtspositie regeling van Rotterdam zoals deze luidde op 31-12-2019 en de CAO Ambulancezorg.

2

Fulltime

Is bij ons 36 uur zonder arbeidstijdverkorting en 40 uur met opbouw van 4 uur arbeidstijdverkorting per week.

Repressie met 24 uurs-diensten: 48 uur is fulltime.

(Meldkamer) Ambulance : 36 uur per week is een fulltime dienstverband. Het is mogelijk om 40 uur per week te werken.

ikb-logo-hippo

IKB

Je ontvangt een Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je flexibel inzetten voor arbeidsvoorwaarden die voor jou belangrijk zijn. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Het kan allemaal. Hierdoor kan je uiteindelijk salaris aanzienlijk hoger uitpakken dan de genoemde salarisschalen in de vacatures!

Repressie: Werk je 24 uurs-diensten? Dan is dit percentage 18,05%.

(Meldkamer) Ambulance: Je ontvangt 35 Persoonlijk Levensfase Budget-uren per jaar (bij een fulltime dienstverband). De uren kun je in overleg opnemen of omzetten in een budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, gezondheid en vitaliteit en de balans werk en privé. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om extra verlofuren te kopen en verlof te verkopen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Fiets VRR (1)

Fietsregeling

Wij hebben een fietsregeling die het mogelijk maakt met belastingvoordeel een fiets aan te schaffen. Voor het belastingvoordeel geldt een maximum bedrag van € 1.250,00 inclusief BTW. Dit bedrag zal worden verrekend met je IKB.

4

Sporten

Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom stimuleren wij je om regelmatig te sporten en hebben wij een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand of je kunt fitnessen op je kazerne.

5

Vers fruit

Op iedere locatie staat gratis vers fruit.

6

Pensioen

Wij hanteren een zeer gunstige pensioenregeling bij het ABP. Zo betalen wij twee derde van jouw pensioenpremie.

7

Vakantiegeld

Ieder jaar ontvang je 8% vakantiegeld, dit zit in het budget van 17,05% van je jaarsalaris dat je flexibel kunt inzetten.

8

Vervoer

Liever met het OV? Dat kan! Je ontvangt van ons een persoonlijke NS Businesscard, wij vergoeden 100% van de kosten. Reiskosten woon/werk verkeer zijn €2,68 per km per maand, met een maximum van €53,60 netto per maand.

(Meldkamer) Ambulance: Je ontvangt een reiskostenvergoeding ter hoogte van €0,19 per kilometer met een maximum van 50 kilometer enkele reis per dag.

Meer weten?

Op 1 januari 2020 trad de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking en sindsdien valt gemeentepersoneel niet meer onder de CAR-UWO maar onder de Cao Gemeenten. Omdat de inwerkingtreding van de Wnra is uitgesteld voor veiligheidsregio’s, valt personeel van de veiligheidsregio’s nog wel onder de CAR-UWO. Lees hier meer over de CAR-UWO voor Veiligheidsregio's.