Waar ben jij?


Wij zijn er altijd!

Ambulance en Brandweer kent iedereen. Maar wist je dat er bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond ook veel professionals werken die op een andere manier bijdragen aan de veiligheid in de regio? Een relaxt dagje strand, een bloeiende industrie, veilig wonen of werken vanuit het hoogste gebouw van Nederland! Wij zorgen 24/7 voor de veiligheid van onze 1,2 miljoen inwoners. Wij zijn er altijd.

Ben jij een professional in je vak? Kijk eens wat je bij de VRR kunt betekenen!

Wij zijn er altijd

Dit is ook VRR!

Impact van ICT op de regio

10

Waarom ICT zo belangrijk is voor regio Rotterdam-Rijnmond? John geeft een inzicht in zaken die je niet direct verwacht als ICT’er!

Communicatie: zeer breed scala

20141112_brandweerman_brandweer_

Communicatie is veel meer dan woordvoering. Lindy vertelt je wat voor onderwerpen er allemaal op de communicatie tafel liggen.

Veilige leefomgeving

Untitled design (12)

Bouwinspecties, elektrische auto's in parkeergarages en het Eurovisie Songfestival. Risicobeheersing staat vooraan in de veiligheidsketen.

Trailer

Over VRR

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening.

Nederland telt 25 veiligheidsregio’s. Het verzorgingsgebied van de VRR telt 1,2 miljoen inwoners, verspreid over 862 km2. Qua inwoneraantal is het de grootste veiligheidsregio van Nederland. Verder huisvest de regio een van de grootste havens ter wereld en de luchthaven Rotterdam – The Hague Airport. In het gebied zijn ook veel (petro)chemische bedrijven gehuisvest. Via de complexe infrastructuur van snelwegen, tunnels, spoorwegen en pijpleidingen worden tal van gevaarlijke stoffen vervoerd. Dat zorgt voor een unieke en uitdagende werkomgeving voor onze 2200 professionals!

Onze organisatie

ambulancezorg

brandweer

meldkamer

risico_crisisbeheersing

Vacatures

Wij zijn er altijd!

Vragen? We staan voor je klaar.

persfoto-als-de-brandweer-c-megin-zondervan_1

Team Recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl