Brandweer


Onze brandweer beschermt het grootste risicogebied van Nederland. Gemiddeld wordt de brandweer in de regio Rotterdam-Rijnmond ruim 18.000 keer per jaar gealarmeerd, dat is zo’n vijftig keer per dag!

Staat jouw vacature er niet bij?

Meld je aan voor de Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

24 uur bij de brandweer

Uitrukken, oefeningen, trainingen en slapen op de kazerne. Beleef een 24 uurs dienst bij de Brandweer op de kazerne Frobenstraat in Rotterdam.

Brandweervrouw: Iets voor jou!?

Ons beroep lijkt aan de buitenkant misschien op een mannenberoep. Maar niets is minder waar. Het brandweervak, zowel warm én koud als beroeps én vrijwillig, is een uitdagend en mooi vak. Oók voor vrouwen. Sterker nog, we hebben juist vrouwen nodig, want zij zorgen voor diversiteit en verandering.

Als de brandweer!

als de brandweer

In de serie Als de brandweer van SBS6 speelde brandweer Rotterdam-Rijnmond de hoofdrol. Maak kennis met onze collega's, werkwijze en incidenten in onze regio! Onze hulpverleners brachten hun werk zelf met verschillende camera’s in beeld: dat maakt de serie uniek, echt en exclusief.

Interesse in het brandweervak?

Bij de opleiding tot brandweerprofessional komt best wat kijken. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je goede zwemvaardigheden en een goede conditie hebt, maar ook dat je geen hoogtevrees hebt en niet claustrofobisch bent. Lees alles over het selectietraject, zodat je goed voorbereid bent.

Vragen? Neem gerust contact op.

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!