Solliciteren bij de VRR: zo werkt het!


Het proces

Wij vinden het belangrijk dat het sollicitatieproces overzichtelijk is. Omdat dit proces er per vacature anders uitziet, vind je onderaan iedere vacature een overzicht van de verschillende stappen. Ook daarna houden we je goed op de hoogte. Met de ''track & trace'', zoals je gewend bent van het bestellen van een pakketje, weet je op ieder moment waar je bent in het proces en wat je nog te  wachten staat.

VRR Track & trace sollicitant kleur (1)

Wat ontvangen we graag van jou?

Een motivatiebrief en cv vinden wij niet altijd relevant. Daarom verschilt het per vacature wat we graag van je ontvangen. Een cv en motivatiebief is dus niet altijd vereiste.

Wat ontvangen we graag van jou?

Eerst kennismaken?

Bij sommige vacatures gaan we nog een stapje verder. Soms wil je liever eerst een kijkje in de keuken nemen, voordat je solliciteert. Zo weet je zeker of de baan bij je past! Je kunt vrijblijvend meelopen door bij de vacature op de ''Meeloop-knop'' te klikken. Wij nemen binnen een paar dagen contact met je op om een afspraak te maken!

De knop ziet er zo uit:

meeloopknop

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, heb je een verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig. Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces aangevraagd worden. De kosten hiervoor worden door ons vergoed.


Gesprek vrr
WPC Rotterdam
afbeelding1