Stagiair AV-producties


Ben jij op zoek naar een meewerkstage van zes maanden waarbij je zelf mag regisseren, produceren, filmen en editen? Kijk dan snel verder!


Jouw werk

Als stagiair AV-producties ben je verantwoordelijk voor het gezamenlijk en individueel produceren van AV-producties. Je gaat voornamelijk reportages, nieuwsitems en promotievideo’s maken. Hierbij komen alle onderdelen in het maken van videoproducties aan bod: concept, script, video-opnames en interviews tot montage, opleveren en publiceren. Je bent hierdoor een redacteur, producent, filmer en editor. Kortom, een zeer divers takenpakket met veel vrijheid!

Jouw video’s worden gepubliceerd op verschillende platformen, zoals de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond website, intranet, narrowcasting, YouTube, Facebook, Instagram en Twitter.

Wil jij toffe content maken voor o.a. de brandweer, meldkamer en ambulancezorg?

Jij...

… bent creatief en beschikt over aantoonbare kennis op jouw vakgebied. Daarnaast kun je goed in teamverband werken. Omdat je gedurende deze stage veel zelfstandig aan projecten mag en kan werken, is het belangrijk dat je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je stressbestendig en flexibel.

Verder voldoe je aan de volgende punten:

  • Je volgt een MBO of HBO-opleiding op het gebied van audio-videoproducties;
  • Je beschikt over aantoonbare kennis van Adobe Première, After Effects en Photoshop;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 15 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Je team

Het AV-team bestaat uit een vaste medewerker, een stagiair en een manager die jou zullen ondersteunen tijdens je stage. Het team waarin je werkt is onderdeel van de afdeling communicatie. Dit is een afdeling van 10 leuke en enthousiaste collega’s die allemaal hun eigen expertise hebben waar je veel van kunt leren. Verder zijn er momenteel vier andere stagiaires werkzaam bij de afdeling communicatie waar je goed mee kunt optrekken.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie geldt een standaard stagevergoeding.

  • Voor een MBO niveau 4 student is dit € 307,- bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
  • Voor een HBO student is dit € 460,50 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

  • Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Daniël de Vos (Communicatieadviseur) via 06 2087 9539 of per mail naar daniel.devos@vr-rr.nl.
  • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met recruitment via 088 8779 000 of per mail naar Recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Het Recruitment team van VRR werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl