Zoeken

Medewerker personeel- en salarisadministratie


Ben jij een ervaren en flexibele personeels- en salarisadministratie medewerker die met plezier verlofaanvragen, salarissen en gratificaties regelt? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Jouw werk

Samen met acht collega’s zorg jij dat 2300 medewerkers van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) op tijd hun salaris krijgen. Het in- en doorvoeren van nieuwe medewerkers, mutaties en het beantwoorden van vragen doe jij met veel plezier. Samen met je team zorg je voor een soepel salarisproces en een klantgerichte dienstverlening binnen de VRR, waardoor alle personele- en salarisgegevens goed vastgelegd worden. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega’s met vragen over onder andere salaris, verlof en wet- en regelgeving.

Zorg jij voor een klantvriendelijke en gestroomlijnde personeel- en salarisadministratie?

Je krijgt in deze rol een breed takenpakket, waardoor er een snelle doorlooptijd van de mutaties wordt gerealiseerd. Veel taken die normaliter uitgevoerd werden door HR-Medewerkers, vallen bij deze functie namelijk ook onder jouw verantwoordelijkheid waardoor je gehele processen zelfstandig kunt uitvoeren. Hierdoor wordt je werk erg uitdagend, divers en heb je een grote verantwoordelijkheid. Kortom, je gaat in deze rol naast je de salarisadministratie ook de personeelsadministratie onder je hoede nemen.

Jij...

…hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk), waardoor je makkelijk kunt sparren met verschillende typen klanten. Jij schakelt moeiteloos tussen administratieve taken en schrikt niet van ad-hoc problemen. Daarnaast ben je een office wizard en ben je gewend om met verschillende cao’s te werken. Competenties als servicegericht, stressbestendig en flexibel zijn jou op het lijf geschreven.

Verder:

 • Ben je in het bezit van een mbo 4 diploma.
 • Is het een pré als je een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) bezit en/of de Vakopleiding Payroll Services (VPS) afgerond hebt.
 • Heb je minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Is het hebben van ervaring met Topdesk en AFAS een pré.
 • Heb je kennis van relevante wet- en regelgeving en verschillende CAO's.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 15 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Jij werkt bij het team HR Bedrijfsvoering. Dit team bestaat uit 15 enthousiaste en administratief sterke collega’s die enorm servicegericht zijn. Het is een gezellig team dat werkplezier en humor erg belangrijk vindt.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je wordt ingeschaald in schaal 8 met een salaris van € 2.484,- tot € 3.591,- op basis van 36 uur.
 • Het betreft een aanstelling voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week.
 • Je ontvangt een flexibele toeslag van 17,05%. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Het kan allemaal!
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand of de mogelijkheid om op werklocatie te sporten. Ook is er vers fruit op kantoor.
 • Wij werken hybride. Dat betekent dat je in afstemming met je team tijd- en plaats onafhankelijk werkt.
 • Wij hanteren een gunstige pensioenregeling bij het ABP: wij betalen 2/3e van jouw pensioenpremie.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Rechtspositieregeling Gemeente Rotterdam, zoals die luidde op 31 december 2019.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Esther Knuever (Teamleider HR Bedrijfsvoering) via 06-50053481 of Esther.Knuever@vr-rr.nl .
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met team Recruitment via het algemene nummer 088-8779000 of recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

In verband met het coronavirus hanteren wij een aangepaste selectieprocedure.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang

Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden. 

Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl