Magazijnmedewerker / Chauffeur


Ben jij op zoek naar een veelzijdige en dynamische functie waarin je zowel in het magazijn als achter het stuur kan werken? Dan is de rol van Magazijnmedewerker / Chauffeur bij ons precies wat je zoekt! Solliciteer nu en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!


Jouw werk

Als Magazijnmedewerker / Chauffeur vervul je een unieke combinatiefunctie waarbij je enerzijds werkzaam bent in ons magazijn en daarnaast verantwoordelijk bent voor het veilig en efficiënt vervoeren van materialen. Deze combinatie van taken maakt jou een essentieel onderdeel van ons logistieke proces en biedt een afwisselende en uitdagende werkomgeving.

Word jij onze nieuwe collega?


Je speelt een belangrijke rol in ons magazijn en gaat samen met een collega het magazijn beheren. Hierbij moet je denken aan het picken van orders, het opvragen van offertes, het inboeken van inkomende goederen en zorg je er samen voor dat het magazijn netjes is. Ook ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Daarnaast heb je ook een piket functie als MD-chauffeur en ben je bereid om ongeveer 1 keer in de 5 weken piketdienst te draaien.

Jij...

.... kunt goed het overzicht bewaren en steekt graag je handen uit de mouwen. Het werken met computerprogramma's is geen probleem voor jou en je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Ook ben je een betrokken collega!

Verder:

 • Heb je minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Heb je al eerder binnen de logistiek gewerkt;
 • Is kennis van Proactis en/of Ultimo is een pré;
 • Ben je in het bezit van rijbewijs C;
 • Ben je bereid om Piketdiensten te draaien;
 • Heb je affiniteit met hulpdiensten.

Wij...

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Dat geldt zeker niet voor inwoners van het Rijnmondgebied. Hier wonen meer dan 1,3 miljoen mensen en zijn de Rotterdamse haven en industrie nooit ver weg. Juist in deze drukke, complexe omgeving waar zoveel mensen wonen, werken en recreëren is het belangrijker dan ooit te zorgen dat het veilig is en blijft.

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van de VRR is burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb.

Onze collega’s van de meldkamer, ambulance, brandweer en medische hulpdiensten staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om hulp te verlenen en crisis te bestrijden.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Je gaat werken in een divers team van 8 collega’s. Professionals met ieder zijn/haar eigen achtergrond qua kennis en ervaring, van jong tot oud! Kwaliteit en service gerichtheid staan bij iedereen hoog in het vaandel. Er wordt veel samengewerkt en we vinden het belangrijk om continu in ontwikkeling te blijven.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je wordt ingeschaald in schaal 6 met een salaris van € 2.226 tot € 3289 (o.b.v. 36 uur ).
 • Wil je 40 uur werken? Dan bouw je gemiddeld 25 ADV dagen per jaar op.
 • Je ontvangt een flexibele toeslag van 18,63%. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Het kan allemaal!
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom hebben we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand of de mogelijkheid om op werklocatie te sporten. Ook is er vers fruit op onze locaties aanwezig.
 • Wij hanteren een gunstige pensioenregeling bij het ABP: wij betalen 2/3e van jouw pensioenpremie.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAR UWO Veiligheidsregio’s, zoals die luidde op 2 januari 2023.


Sollicitatieproces


Voor deze vacature geldt het volgende:

 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.
 • Na indiensttreding word je gevraagd de ambtseed af te leggen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Hans Kuiper (Teamleider logistiek) via 06 51493430 of hans.kuiper@vr-rr.nl.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Renée Ooms (Corporate Recruiter) door te bellen of appen naar 06-21319026 (ma, di, do) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl..

Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!