Corporate Recruiter


Wil jij je verder ontwikkelen als Corporate Recruiter en van grote maatschappelijke betekenis zijn? Dan ligt er een mooie kans op jou te wachten in het bruisende Rotterdam! Wij zoeken een Corporate Recruiter voor 24 uur per week, die nieuwe collega’s gaat werven voor de Brandweer, de Ambulance, de 112 Meldkamer, Risico- en Crisisbeheersing en het hoofdkantoor van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond!


Jouw werk

Als Corporate Recruiter ben je een echte ambassadeur voor de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en zorg je ervoor dat de juiste kandidaten bij ons aan tafel of in Teams komen. Je voert intakegesprekken met managers en schrijft  aansprekende vacatureteksten. Je screent sollicitanten telefonisch op harde criteria, en beslist wie je voorstelt aan het team. De manager voert samen met de HR businesspartner de selectiegesprekken en arbeidsvoorwaardengesprekken. Jij neemt vacaturehouders en andere collega’s goed mee in het belang van kandidaat gericht denken en je houdt de regie op het gehele proces en stuurt bij waar nodig. Jij streeft er naar om alle kandidaten van sollicitatie tot onboarding de perfecte ‘candidate experience’ te laten ervaren.

Werf jij nieuwe collega's voor de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond?

Je benadert actief kandidaten en je gaat aan de slag met het verder uitbreiden van referral binnen de organisatie. Je zorgt voor aansprekende content voor de werkbijsite en social media. In samenwerking met onze eigen communicatie-afdeling en externe partners zorg je voor kwalitatief goed beeld- en video materiaal en social media campagnes. En ook zorg je dat we zichtbaar zijn op de juiste evenementen. Natuurlijk allemaal met als doel om de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond op de kaart te zetten!

Jij...

... bent bekend met werken in het recruitment vak en je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Je bent gericht op samenwerking en verbinding en je bent zowel kandidaat- als klantgericht. Je hebt een eigen mening en laat deze met enthousiasme horen. Jij gaat ervoor om met elkaar nóg beter te worden. Je vindt het leuk om continu te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Daarbij hou je goed het overzicht en stel je prioriteiten.

Verder:

 • beschik over minimaal een HBO diploma;
 • houd je van het schrijven van teksten en het organiseren en ontwikkelen van content;
 • ben je een creatieve denker en doener met lef die zich laat zien.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Recruitment is onderdeel van de afdeling HR. Je werkt samen met twee andere Corporate Recruiters, een Recruitment assistent en een stagiair(e). Ondanks dat iedereen zijn eigen focus heeft, wordt er samengewerkt. Ook met de collega’s buiten Recruitment. Het is een open en professioneel team, met veel kennis en passie voor het vak. Naast hard werken, nemen we de tijd voor elkaar en vieren we graag successen!

Arbeidsvoorwaarden

 • Je wordt ingeschaald in schaal 10 met een salaris van € 3.090 tot € 4.671 (36 uur).
 • Je krijgt een aanstelling voor 24 uur per week.
 • Je ontvangt een flexibele toeslag van 17,05%. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Het kan allemaal!
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand of de mogelijkheid om op werklocatie te sporten. Ook is er vers fruit op kantoor.
 • Wij werken hybride. Dat betekent dat je in afstemming met je team tijd- en plaats onafhankelijk werkt.
 • Wij hanteren een gunstige pensioenregeling bij het ABP: wij betalen 2/3e van jouw pensioenpremie.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Rechtspositieregeling Gemeente Rotterdam, zoals die luidde op 31 december 2019.

Sollicitatieproces


Voor deze vacature geldt het volgende:

 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.
 • Na indiensttreding wordt je gevraagd de ambtseed af te leggen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Kelly Roos (Corporate Recruiter) via 06-25105625 (ma, di, do, vrij) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!