Zoeken

Verpleegkundige laagcomplexe Ambulancezorg


Ben jij een verpleegkundige met een passie voor zorg en veiligheid? Zoek je een nieuwe uitdaging waarin je echt het verschil kunt maken? Kom dan ons team versterken als Verpleegkundige laagcomplexe Ambulancezorg! Wij zoeken meerdere nieuwe collega’s voor de opkomst locatie in Barendrecht.


Jouw werk

Als Verpleegkundige laagcomplexe Ambulancezorg zorg je voor het geplande vervoer van patiënten die geen acute medische zorg nodig hebben. Samen met een zorgbegeleider of chauffeur laag- en midden complexe zorg begeleid je de patiënt veilig naar de bestemming en zorg je ervoor dat de medische situatie stabiel blijft. Bij veranderingen grijp je adequaat in. Samen met de zorgbegeleider of chauffeur L&MCA vorm je een hecht team. Jullie zorgen ervoor dat alle apparatuur, materialen en medicatie op orde zijn: alles staat altijd klaar voor een rit.

Grijp deze kans om een verschil te maken in de zorg. Samen zorgen we voor een veilige en stabiele rit voor iedere patiënt!

In je werk heb je, naast contact met je directe collega’s, veel contact met onder andere huisartsen, brandweer, politie of de collega’s in het ziekenhuis. Een goede samenwerking is essentieel voor het verlenen van goede zorg. Als je dienst erop zit zorg je ervoor dat alles weer op orde is in de ambulance; de voorraad is aangevuld en de apparatuur is weer inzetbaar.

Zodra je start als Verpleegkundige Laagcomplexe Ambulancezorg start je direct met de opleiding van circa twee maanden. Het theoretische gedeelte volg je aan de Academie voor Ambulancezorg in Harderwijk en het praktijkgedeelte volg je binnen de Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond (ARR). Tijdens de opleiding werk je minimaal 32 tot maximaal 36 uur per week.

Jij...

... Ben jij een echte zorgverlener met een passie voor veiligheid en stabiliteit? Heb je uitstekende sociale vaardigheden en een groot empathisch vermogen? Weet jij het hoofd in iedere situatie koel te houden en op de juiste wijze te handelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder…

 • Beschik je minimaal over een MBO-niveau 4 diploma Verpleegkundige en een geldige BIG-registratie;
 • Je hebt een flexibele instelling vanwege de verschillende diensten (overdag en ’s avonds van maandag t/m vrijdag).
 • Heb je minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige op een verpleegafdeling.
 • Heb je een goede lichamelijke conditie in verband met de fysieke belasting zoals (zwaar) tillen.
 • Beschik je over het diploma Verpleegkundige Laagcomplexe Ambulancezorg of ben je bereid de opleiding te volgen.
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B, zodat je gemakkelijk kan reizen naar jouw opkomst locatie!

Wij...

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Dat geldt zeker niet voor inwoners van het Rijnmondgebied. Hier wonen meer dan 1,3 miljoen mensen en zijn de Rotterdamse haven en industrie nooit ver weg. Juist in deze drukke, complexe omgeving waar zoveel mensen wonen, werken en recreëren is het belangrijker dan ooit te zorgen dat het veilig is en blijft.

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van de VRR is burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb.

Onze collega’s van de meldkamer, ambulance, brandweer en medische hulpdiensten staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om hulp te verlenen en crisis te bestrijden.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Werken bij Ambulance Rotterdam-Rijnmond (ARR) binnen de discipline laagcomplexe Ambulancezorg betekent dat jij je samen met ruim 20 collega's inzet voor het leveren van niet-acute essentiële medische zorg binnen de meest dynamische regio van Nederland. Geen werkdag is hetzelfde vanwege de grote diversiteit aan patiënten, werksituaties en de verschillende collega’s met wie je samenwerkt. Samen met jouw collega’s en in samenwerking met de zorgverleners binnen de regio Rotterdam-Rijnmond, voorzien we jaarlijks meer dan 113.000 patiënten van Ambulancezorg.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je wordt ingeschaald in salarisschaal 45 met een salaris van € 2.982,- tot maximaal € 4.015,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
 • Je hebt 144 wettelijke vakantie-uren en 28 bovenwettelijke vakantie-uren per kalenderjaar.
 • Je hebt 35 PLB-uren (Persoonlijk levensfase budget)
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Er zijn fiscale uitruil arbeidsvoorwaarden.
 • Je krijgt een jaarlijkse werkgeversbijdrage voor je zorgverzekering.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand. Ook is er vers fruit op de opkomstlocaties.
 • De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hanteert een zeer gunstige pensioenregeling bij het ABP. Zo betalen wij twee derde van jouw pensioenpremie.
 • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg.

Sollicitatieproces

Voor deze vacature geldt het volgende:

 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.
 • Na indiensttreding wordt je gevraagd de ambtseed af te leggen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Heb je nog vragen over de inhoud van de functie? Neem gerust contact op met Ron Herbschleb (Teamleider Ambulancezorg) door te bellen of appen naar 06-20239176 (ma, di, do, vrij) of mailen naar ron.herbschleb@vr-rr.nl.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Kelly Roos (Corporate Recruiter) door te bellen of appen naar 06-25105625 (ma, di, do, vrij) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!