Zoeken

Verpleegkundige Middencomplexe Ambulancezorg


Vervoer jij patiënten met aandacht en zorg door de meest veelzijdige regio van Nederland?


Jouw werk

Met 80 diensten per week  in de meest dynamische regio van Nederland, word je ingezet bij planbare ambulancezorg en het bewaakte vervoer van patiënten. Je zorgt ervoor dat de patiënt veilig begeleid wordt naar de plek van bestemming en dat de medische situatie stabiel blijft. Indien nodig grijp je adequaat in als je merkt dat de medische situatie verandert.

Samen met de chauffeur middencomplexe ambulancezorg vorm je een hecht team. Samen zorgen jullie ervoor dat alle apparatuur, materialen en medicatie op orde zijn: alles staat altijd klaar voor een rit. Tijdens de rit en op de bestemming zorg jij ervoor dat het team als een geoliede machine werkt. Dit doe je onder andere door instructies te geven aan je collega chauffeur en eventuele andere betrokkenen.

Jij...

...bent minimaal 24 uur per week inzetbaar. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook heb je een resultaat- en patiëntgerichte werkhouding en ben je een echte teamplayer en met empathisch vermogen.
In dit veelzijdige beroep krijg je mogelijk te maken met stressvolle situaties. Daarom is het belangrijk dat jij de rust bewaart, de juiste beslissingen neemt en je inleeft in de patiënt en omstanders. Daarnaast kent dit beroep onregelmatige diensten (dag, avond en nacht, 7 dagen per week): jij bent hierin flexibel.

Verder:

 • Beschik je minimaal over een MBO-niveau 4 diploma Verpleegkundige.
 • Heb je een geldige BIG-registratie.
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B.
 • Heb je een goede lichamelijke conditie in verband met de fysieke belasting zoals (zwaar) tillen.
 • Beschik je over het diploma Verpleegkundige Middencomplexe Ambulancezorg of ben je bereid en in staat om de opleiding te volgen.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een klinische omgeving zoals een Recovery afdeling van een ziekenhuis of een zorginstelling waarbij je (bij voorkeur) hebt gewerkt met patiënten aan bewakingsapparatuur

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 15 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Je maakt deel uit van een gedreven team van ruim 80 collega’s die werkzaam zijn binnen de discipline laag- en midden complexe ambulancezorg in onze de meest dynamische regio van Nederland! Dagelijks vorm je een team samen met je collega chauffeur en sta je met zorg en aandacht klaar voor je patiënten. In opdracht van de Meldkamer Ambulancezorg (MKA) word je als middencomplexe ambulance ingezet voor diverse ritten die passen binnen het kwaliteitskader.

Arbeidsvoorwaarden

 • Bij aanvang start je direct met de opleiding van circa drie maanden. Het theoretische gedeelte volg je aan de Academie voor Ambulancezorg in Harderwijk en het praktijkgedeelte volg je binnen ARR.
 • Tijdens de opleiding werk je minimaal 32 uur per week en maximaal 36 uur per week. Na diplomering betreft het een contract van minimaal 24 uur per week en maximaal 36 uur per week.
 • Je wordt ingeschaald in salarisschaal 45 met een salaris tot maximaal € 3.322,- bruto per maand (36 uur).
 • Je hebt 144 wettelijke vakantie-uren en 28 bovenwettelijke vakantie-uren per kalenderjaar.
 • Je hebt 35 PLB-uren (Persoonlijk levensfase budget)
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Er zijn fiscale uitruil arbeidsvoorwaarden.
 • Je krijgt een jaarlijkse werkgeversbijdrage voor je zorgverzekering.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand. Ook is er vers fruit op de opkomstlocaties.
 • De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hanteert een zeer gunstige pensioenregeling bij het ABP. Zo betalen wij twee derde van jouw pensioen.
 • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

We zoeken meerdere kandidaten.
Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaten hebben gevonden.

Een medische aanstellingskeuring en VOG maken deel uit van de selectieprocedure.
Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.

In verband met het coronavirus hanteren wij een aangepaste selectieprocedure.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl