Stagiair(e) Medisch Hulpverlener Ambulancezorg


Ben jij een vierdejaars student Medische Hulpverlening en op zoek naar een uitdagende en leerzame stage, waar wij je alles leren op het gebied van acute zorg? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!


Jouw werk

Wil jij je graag verder ontwikkelen tot Medisch Hulpverlener in de Ambulancezorg? Dit is je kans! Binnen Ambulance Rotterdam-Rijnmond bieden wij een stage plaats aan voor vierdejaars studenten van de hbo-opleiding Medisch Hulpverlener. Dit is een unieke stage om kennis te maken met het werk op de ambulance in de veelzijdige en bruisende regio Rotterdam-Rijnmond. Elke dag en nacht gebeurt er veel; de stad staat nooit stil. Van grote kantoren en woningen tot aan toerisme en evenementen. Geen dag is hier het zelfde en iedere dag kom je weer voor nieuwe casussen te staan. De Ambulance Rotterdam-Rijnmond bied je de mogelijkheid om je stagendoelen te behalen en je verder te ontwikkelen.

Sommige situaties veranderen in enkele secondes en je leert om in zulke situaties op de juiste manier te handelen en de beste patiënten zorg te leveren. Uiteraard bieden wij goede begeleiding tijdens jouw stage periode. Iedere dag leer je weer iets bij!

Jij...

.. Bent geïnteresseerd in de acute zorg en wil je graag verder ontwikkelen in de Ambulancezorg. Je kan goed communiceren en je bewaart de rust in een hectische situatie.

Verder:

 • Je volgt de Hbo-opleiding Medische Hulpverlening met uitstroomprofiel Ambulancezorg of acute zorg en je gaat aankomend studiejaar naar het 4e jaar van de bachelor;
 • Je bent bereid om 12-uurs diensten te werken.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Werken bij Ambulance Rotterdam-Rijnmond (ARR) binnen de discipline hoog complexe Ambulancezorg betekent dat jij je samen met ruim 300 collega's inzet voor het leveren van acute- en niet-acute essentiële medische en verpleegkundige zorg. Geen werkdag is hetzelfde vanwege de grote diversiteit aan patiënten, werksituaties en de verschillende collega’s met wie je samenwerkt. Samen met jouw collega’s en in samenwerking met de ketenpartners, voorzien we jaarlijks meer dan 113.000 patiënten van Ambulancezorg. Wij zorgen ervoor dat de ruim 1,2 miljoen inwoners van de regio Rotterdam-Rijnmond veilig en zonder angst kunnen leven, wonen en werken, want als het erop aankomt, staan wij voor hen klaar!


Jouw standplaats wordt de gloed nieuwe opkomst locatie in Spijkenisse.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een stagevergoeding van € 509,40 bruto per maand. (o.b.v. 36 uur);
 • De mogelijkheid om in de meest interessante en veelzijdige regio de wereld van de Ambulancezorg te ontdekken;
 • De kans om je verder te ontwikkelen in het werkveld van de acute zorg;
 • De mogelijkheid om je stagedoelen te behalen aangevuld met diverse scholingsmomenten;
 • Na het succesvol afronden van je stageperiode bestaat de mogelijkheid je een traineeship aan te bieden.

Sollicitatieproces


Voor deze vacature geldt het volgende:.

 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Brenda Visser (Teamleider Leren en Ontwikkelen) door te bellen of appen naar 06-21432159 (ma t/m do) of te e-mailen naar brenda.visser@vr-rr.nl.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Kelly Roos (Corporate Recruiter) door te bellen of appen naar 06-25105625 (ma, di, do, vrij) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!