Zoeken

Medisch Hulpverlener Ambulancezorg


Heb jij het diploma Bachelor Medisch Hulpverlener (BMH) behaald en het traineeship inclusief assessment binnen de Ambulancesector succesvol afgerond? Wil je aan de slag binnen de Ambulancezorg in de meest veelzijdige regio van Nederland? Dan hebben wij een interessante mogelijkheid voor jou!


Jouw werk

Je werkt in een regio waar elke dag en nacht veel gebeurt. In de grote en drukke stad met veel kantoren en woningen, toerisme en evenementen is het nooit saai. Dankzij de grote diversiteit aan patiënten leer je elke dag weer bij. Je wordt uitgedaagd tijdens hulpverlening in de complexe gebieden waarbij je regelmatig te maken hebt met meerdere betrokkenen. Jij komt op plekken waar je normaal niet komt: dat is het veelzijdige werk in regio Rotterdam Rijnmond!

Als Medisch Hulpverlener Ambulancezorg verleen je Ambulancezorg aan patiënten en stel je een werkdiagnose. Je bepaalt de noodzakelijke handelingen en voert deze uit conform protocol. De verantwoordelijkheid is groot: je neemt medische beslissingen en bent in staat om snel te handelen als dat nodig is. In je werk heb je naast contact met je directe collega’s veel contact met onder andere huisartsen, brandweer, politie of de collega’s van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis.
Samen met de ambulancechauffeur vorm je een hecht team. Jullie gaan op alles af: zowel spoed als besteld vervoer. Ook zorg je ervoor dat alle apparatuur, materialen en medicatie op orde is: alles staat altijd klaar voor een spoedrit. Tijdens de rit en op de bestemming zorg jij ervoor dat het team als een geoliede machine werkt. Dit doe je onder andere door aanwijzingen en opdrachten te geven aan de ambulancechauffeur en andere hulpverleners.

Jij...

 • Bent in het bezit van een BMH diploma met uitstroomprofiel Ambulancezorg of Acute zorg. Bij voorkeur met de minor SEH, anesthesie of een onderwerp direct passend bij de Ambulancehulpverlening;
 • Hebt ten minste twee jaar relevante werkervaring als Medisch Hulpverlener Ambulancezorg;
 • Bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de NVBMH;
 • Beschikt over goede sociale vaardigheden, empathisch en analytisch vermogen;
 • Bent een teamplayer en heeft een flexibele instelling;
 • Bent bereid om alle diensten (dag, avond, nacht) te werken;
 • Bent in het bezit van rijbewijs B.

Kun jij de bovenstaande punten afvinken? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie of rijd eerst vrijblijvend een dienst mee!

Wij...

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Dat geldt zeker niet voor inwoners van het Rijnmondgebied. Hier wonen meer dan 1,3 miljoen mensen en zijn de Rotterdamse haven en industrie nooit ver weg. Juist in deze drukke, complexe omgeving waar zoveel mensen wonen, werken en recreëren is het belangrijker dan ooit te zorgen dat het veilig is en blijft.

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van de VRR is burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb.

Onze collega’s van de meldkamer, ambulance, brandweer en medische hulpdiensten staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om hulp te verlenen en crisis te bestrijden.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Werken bij Ambulance Rotterdam-Rijnmond (ARR) binnen de discipline hoog complexe Ambulancezorg betekent dat jij je samen met ruim 300 collega's inzet voor het leveren van acute- en niet-acute essentiële medische zorg binnen de meest dynamische regio van Nederland. Geen werkdag is hetzelfde vanwege de grote diversiteit aan patiënten, werksituaties en de verschillende collega’s met wie je samenwerkt. Samen met jouw collega’s en in samenwerking met de zorgverleners binnen de regio Rotterdam-Rijnmond, voorzien we jaarlijks meer dan 113.000 patiënten van Ambulancezorg.

Terwijl patiënten  worden vervoerd tussen medische voorzieningen is ons hoofddoel: ervoor zorgen dat de ruim 1,2 miljoen inwoners van de regio Rotterdam-Rijnmond veilig en zonder angst kunnen leven, wonen en werken, want als het erop aankomt, staan wij voor je klaar!

Wij zoeken nieuwe collega’s die de beste patiëntenzorg willen leveren voor  een van onze vijf opkomstlocaties: Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Brielle en Spijkenisse.

Arbeidsvoorwaarden

 • Op basis van kennis- en ervaring word je ingeschaald in salarisschaal 60 met een salaris van € 3.923 tot € 5.746 bruto per maand. Het betreft een aanstelling van minimaal 24 uur per week en maximaal 36 uur per week.
 • Voor een goede werk-privé balans zijn maatwerkverzoeken in het rooster mogelijk.
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Je hebt 172 verlofuren en 35 PLB uren per jaar bij een dienstverband van 36 uur per week.
 • Je krijgt een jaarlijkse werkgeversbijdrage voor je zorgverzekering.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fietsregeling en een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand. Ook is er vers fruit op de opkomstlocaties.
 • Wij hanteren een gunstige pensioenregeling bij het ABP. Wij betalen twee derde van jouw pensioenpremie.
 • Er is ruimte genoeg voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei! Je kunt gebruik maken van een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast zijn er interne doorgroeimogelijkheden bijvoorbeeld om naast je functie als Medisch Hulpverlener Ambulancezorg en je te specialiseren in andere vakgebieden zoals praktijkopleider, Physician assisstent, instructeur of rapid responder.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg.

Sollicitatieproces


Voor deze vacature geldt het volgende:

 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Meer weten?

 • Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij een van de teamleiders: Annelies van Willigenburg via 06-12993691, Ron Herbschleb via 06-20239176 of 
  Jacqueline Tettelaar via 06-10203970
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Kelly Roos (Corporate Recruiter) door te bellen of appen naar 06-25105625 (ma, di, do, vrij) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl.

Eerst vrijblijvend meelopen voordat je solliciteert? Dat mag natuurlijk ook!

Solliciteren kan ook zonder cv en brief. Je naam en contactgegevens zijn voor ons voldoende om eerst contact met je op te nemen.


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!