Managementassistent(e)


Wil jij onderdeel uit maken van een organisatie die van groot maatschappelijk belang is? Dan hebben wij bij de Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond een mooie uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar de nieuwe rechterhand van de Operationeel Manager Ambulancezorg. Haal je voldoening uit ondersteunen, organiseren en ben je een echte regelaar? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!


Jouw werk

Als Managementassistent(e) van de Operationeel Manager Ambulancezorg voer je zelfstandig uiteenlopende werkzaamheden uit. Dagelijks beheer je de agenda en de mailbox van de manager en zorg je voor de juiste prioritering. Verder ondersteun je de afdeling bijvoorbeeld door middel van het verwerken van bestellingen en facturaties.

Ontzorg jij binnenkort de Operationeel Manager Ambulancezorg?

Je bereidt vergaderingen en bijeenkomsten voor en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is: van lunch tot ruimte of locatie. Op verzoek notuleer je tijdens vergaderingen. Bij een jubileum of komst van een nieuwe collega zorg jij dat er aan de medewerker wordt gedacht. Tot slot vinden wij het belangrijk dat je knelpunten signaleert en je waar nodig verbetervoorstellen doet. Kortom: je bent een onmisbare schakel voor de Operationele Ambulancezorg.

Jij...

... hebt geweldige organisatorische vaardigheden en je vindt het leuk om anderen te ontzorgen. Je bent ondernemend en gaat geen enkel probleem uit de weg. Zelfstandig werken en plannen kan je als de beste. Uiteraard ben je ook integer en weet jij als geen ander om goed om te gaan met vertrouwelijke stukken en informatie. Tot slot ben je met jouw sociale en open uitstraling toegankelijk en zorg je voor verbinding.

Verder:

 • Beschik je over minimaal MBO 4 werk en denkniveau;
 • Is het een pré als je ervaring hebt als management assistent(e);
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Heb je zeer goede kennis van het MS-Office (Word, Outlook, Excel en Teams).

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Je wordt onderdeel van de Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond. De Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond bestaat uit ruim 450 medewerkers, bestaande uit ambulancemedewerkers, meldkamercentralisten en het bedrijfsbureau. Iedereen staat dag en nacht paraat om de ruim 1,2 miljoen inwoners in het verzorgingsgebied en de vele tienduizenden werknemers in het uitgebreide haven- en industriegebied in geval van nood bij te staan en de benodigde zorg te verlenen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je wordt ingeschaald in salarisschaal 45 met een salaris van minimaal € 2.554 tot maximaal € 3.468 bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
 • Je hebt 144 wettelijke vakantie-uren en 28 bovenwettelijke vakantie-uren per kalenderjaar.
 • Je hebt 35 PLB-uren (Persoonlijk levensfase budget)
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Er zijn fiscale uitruil arbeidsvoorwaarden en je krijgt een jaarlijkse werkgeversbijdrage voor je zorgverzekering.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand. Ook is er vers fruit op de opkomstlocaties.
 • De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hanteert een zeer gunstige pensioenregeling bij het ABP. Zo betalen wij twee derde van jouw pensioenpremie.
 • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg.

Sollicitatieproces

 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Na indiensttreding wordt je gevraagd de ambtseed af te leggen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gerald van Koeveringen op 06-40463545 of via gerald.vankoeveringe@vr-rr.nl
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Kelly Roos (Corporate Recruiter) door te bellen of appen naar 06-25105625 (ma, di, do, vrij) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!