Meeloopverzoek Ambulance voor verpleegkundigen


Er is geen regio zoals Rotterdam! Je werkt in de haven, Maasvlakte, drukke binnenstad en op het stille platteland. Met de zon op je gezicht sta je bij festivals en evenementen. Maar er zijn ook veel (spoed)ritten en er is hectiek: dat is het veelzijdige werk van een ambulanceverpleegkundige in regio Rotterdam Rijnmond!


Jouw werk

Altijd al willen weten hoe een dag van een Ambulanceverpleegkundige in het dynamische Rotterdam eruit ziet? Speelt deze vraag al langere tijd door je hoofd? Loeiende sirenes en zwaailichten, maar je weet pas echt wat het inhoudt als je dit hebt ervaren. Heb jij interesse in dit mooie vak maar wil je toch graag onderzoeken of deze functie bij jou past voordat je solliciteert? Kom dan een dag bij ons meelopen als stagiair(e) ambulanceverpleegkundige en ervaar hoe het is om Ambulanceverpleegkundige te zijn!


Interesse? Gebruik de solliciteer hier knop om jou reactie achter te laten!

Jij...

  • Bent in het bezit van één van de volgende diploma’s: Verpleegkundige mbo-v (niveau 4) of hbo-v of BMH diploma met uitstroomprofiel Ambulancezorg of Acute zorg;
  • Het is een grote pre als je beschikt over werkervaring op de SEH en/of IC;
  • Beschikt over een geldige BIG-registratie;
  • Hebt goede sociale vaardigheden, empathisch en stressbestendig;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Werken bij Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond (ARR) binnen de discipline hoog complexe Ambulancezorg betekent dat jij je samen met ruim 300 collega's inzet voor het leveren van acute- en niet-acute essentiële medische zorg binnen de meest dynamische regio van Nederland. Geen werkdag is hetzelfde vanwege de grote diversiteit aan patiënten, werksituaties en de verschillende collega’s met wie je samenwerkt. Samen met jouw collega’s en in samenwerking met de zorgverleners binnen de regio Rotterdam-Rijnmond, voorzien we jaarlijks meer dan 113.000 patiënten van Ambulancezorg.

Terwijl patiënten worden vervoerd tussen medische voorzieningen is ons hoofddoel: ervoor zorgen dat de ruim 1,2 miljoen inwoners van de regio Rotterdam-Rijnmond veilig en zonder angst kunnen leven, wonen en werken, want als het erop aankomt, staan wij voor je klaar!

Wij zoeken nieuwe collega’s die de beste patiëntenzorg willen leveren voor een van onze vier opkomstlocaties: Rotterdam, Schiedam, Barendrecht en Brielle.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je dient een stageovereenkomst te ondertekenen voordat je meeloopdienst kan beginnen.

Sollicitatieproces

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Je kunt contact opnemen met Kelly Roos (Corporate Recruiter) door te bellen of appen naar 06-25105625 (ma, di, do, vrij) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl.


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!