Open sollicitatie (afstudeer) stage


Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? En lijkt het je interessant om stage te lopen binnen Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, maar zie je nu geen openstaande vacature die je aanspreekt? Laat dan jouw open sollicitatie achter. Team Recruitment  informeert jou als zodra er een stage mogelijk is die voldoet aan jouw wensen!


Jouw werk

Samenwerken aan betrouwbare hulp- en zorgverlening. Dat is wat de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond doet vanuit verschillende organisatieonderdelen; Ambulancezorg, Brandweer, GHOR, Crisisbeheersing en de Meldkamer Rotterdam. Onze hulpverleners hoor en zie je regelmatig op straat voorbijkomen. Maar ook achter de schermen gebeurt er veel. Misschien wat minder zichtbaar, maar zeker belangrijk werk!

Wil jij als stagiaire met ons samenwerken aan zorg en veiligheid binnen Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond?

Jij...

...bent op zoek naar een (afstudeer) stage binnen Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Je wilt je zowel inhoudelijk binnen jouw vakgebied als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Misschien wil je na afronding van je studie wel in dienst treden bij Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond?

Wij...

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Dat geldt zeker niet voor inwoners van het Rijnmondgebied. Hier wonen meer dan 1,3 miljoen mensen en zijn de Rotterdamse haven en industrie nooit ver weg. Juist in deze drukke, complexe omgeving waar zoveel mensen wonen, werken en recreëren is het belangrijker dan ooit te zorgen dat het veilig is en blijft.

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van de VRR is burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb.

Onze collega’s van de meldkamer, ambulance, brandweer en medische hulpdiensten staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om hulp te verlenen en crisis te bestrijden.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Afhankelijk van jouw profiel en wensen kijken wij of er mogelijkheden zijn binnen een team om stage te lopen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je ontvangt een stagevergoeding gebaseerd op jouw uren en opleidingsniveau.

Sollicitatieproces

\

Om jouw open sollicitatie in behandeling te nemen ontvangen wij graag een actueel cv, met daarbij als motivatie:

  • Jouw wensen ten aanzien van de inhoud van jouw stage in relatie tot organisatieonderdeel/afdeling/vakgebied;
  • De uitleg waarom jij dit juist binnen Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond wilt doen;
  • Wat jij uit je stage wilt halen;
  • Toelichting of je tijdens jouw stage mee wilt werken of juist een afstudeeropdracht wilt doen;
  • De periode waarin jij stage wilt lopen;
  • Het totaal aantal uur van jouw stage;
  • Het gewenste startmoment.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op via recruitment@vr-rr.nl.


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!