HR Stagiair(e)


Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Wil jij alles leren op het gebied van HR? Lees dan snel verder!


Jouw werk

Je hebt als HR Stagiair(e) de mogelijkheid om je bezig te houden met diverse projecten die bijdragen aan het professioneler werken binnen de afdeling HR Bedrijfsvoering. Je biedt ondersteuning aan HR -en Payrollmedewerkers en zal veel met hun samenwerken. De eerstelijns vragen die per mail of telefonisch binnenkomen, pak jij bijvoorbeeld op. Ook verwerk je mutaties, zoals contractverlengingen en het aanvragen van een VOG, in ons HR-systeem.

Er staan daarnaast een aantal gave projecten op de planning, zoals de werving van de vrijwillige brandweer, waar jij jouw bijdrage aan kan leveren. Uiteraard is er de mogelijkheid om jouw eigen project te draaien. Kortom: grijp je kans om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond stage te lopen!

Jij...

... Bent energiek en positief ingesteld en je wil je graag ontwikkelen. Je gaat geen uitdaging uit de weg en je hebt een proactieve instelling. Als jij iets ziet wat beter kan, geef je gevraagd of ongevraagd jouw advies. Jij bent iemand die nauwkeurig en zelfstandig kan werken en makkelijk aan de bel trekt als je iets niet weet. Integriteit is in deze rol heel belangrijk, want we gaan met vertrouwelijke personeelsinformatie om.

Verder:

 • Je volgt een hbo-studie in de richting van HRM of Bedrijfskunde;
 • Je bent minimaal 3 of 4 dagen per week beschikbaar;
 • Je bent per september 2023 beschikbaar.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

De totale HR afdeling bestaat uit circa 40 collega’s met verschillende achtergronden, talenten en persoonlijkheden verdeeld over drie teams; Advies, Mobiliteit en Bedrijfsvoering. Het team HR Bedrijfsvoering bestaat uit HR-medewerkers, Personeels- en Salarisadministrateurs en Functioneel Beheerders.

Arbeidsvoorwaarden

 • De mooiste werkplek van Rotterdam, het WPC, vanuit waar je een adembenemend uitzicht op de Erasmusbrug en de stad hebt.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op HR gebied.
 • Een goede stagevergoeding van € 509,40 bruto per maand op basis van 36 uur;

Sollicitatieproces

Voor deze vacature geldt het volgende:

 • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Carola Verschoor-Mian, Teamleider HR Bedrijfsvoering via carola.verschoor-mian@vr-rr.nl of 06-21167746.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Kelly Roos (Corporate Recruiter) door te bellen of appen naar 06-25105625 (ma, di, do, vrij) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!