Stagiair(e) Contentcreatie


Ben jij op zoek naar een meewerkstage van zes maanden waarbij je gaat filmen, meedenkt over de beeldbank en creatieve posts maakt voor onze social media? Dan maken wij graag kennis met je!


Jouw werk

Vanuit de 24e en 25e verdieping van het World Port Center (WPC) worden de tofste content ideeën bedacht en gecreëerd voor de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR). Als stagiair(e) contentcreatie ondersteun je de communicatie collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het vormgeven van social media posts, het meedenken over nieuwe rubrieken en het opleveren van visuals voor presentaties, drukwerk en narrowcasting. Vanuit onze eigen studio verzorgen wij diverse opnames en live webinars waar jij ook bij betrokken bent. Daarnaast ga je op pad voor het schieten van foto’s en video’s op diverse locaties.

Wij bieden je een uitdagende stage in een dynamische organisatie, waarbij je veel ruimte krijgt om jouw ideeën in te brengen. "Wat stagelopen bij de VRR zo leuk maakt is onder meer dat er echt geluisterd wordt naar je ideeën en je veel verantwoordelijkheid krijgt. Eén van de tofste dingen aan mijn stage vind ik dat ik op plekken kwam waar mensen in mijn omgeving niet snel komen. Ik heb bijvoorbeeld mogen filmen op brandweerkazernes en ambulanceposten.’’ – Davey Rip, Stagiair AV

Jij...

... bent creatief en beschikt over aantoonbare kennis op jouw vakgebied. Daarnaast kun je goed in teamverband werken. Doordat je gedurende deze stage veel zelfstandig aan projecten mag en kan werken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent je stressbestendig en flexibel. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Verder:

 • Volg je een mbo of hbo opleiding op het gebied van grafische vormgeving, media of communicatie;
 • Beschik je over aantoonbare kennis en ervaring van Adobe Première, After Effects en Photoshop;
 • Beschik je over een rijbewijs B;
 • Ben je minimaal 20 weken beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Team Content en Woordvoering is het specialistenteam binnen de afdeling Communicatie. Het bestaat uit contentspecialisten en woordvoerders. Zij zijn dagelijks bezig met de productie van krachtige middelen en boodschappen. Daarbij gaat dit team creatief om met tekst, foto, video, vormgeving, huisstijl en berichten op sociale media of corporate websites.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je ontvangt een stagevergoeding gebaseerd op jouw uren en opleidingsniveau.

Sollicitatieproces

Voor deze vacature geldt het volgende:
 • Je kunt op deze vacature reageren op een manier die bij jou past. Wil je een video of iets anders met ons delen dan een pdf/word bestand? Die kun je sturen naar recruitment@vr-rr.nl.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nandi van Breukelen (Contentspecialist AV) via 06-25116118 of nandi.vanbreukelen@vr-rr.nl.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Nicole Vermaas (Corporate Recruiter) door te bellen of appen naar 06-25940754 (ma, di, do) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!