Zoeken

Technisch vastgoedbeheerder


Werken met een grote diversiteit aan type vastgoed in een dynamiek van panden die altijd operationeel moeten zijn, dat is waar je als technisch vastgoedbeheerder bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond mee te maken krijgt.


Jouw werk

De veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft momenteel 63 gebouwen in beheer,  waar onder andere spoedhulpdiensten als brandweer en ambulance in zijn gevestigd. De diversiteit aan gebouwen is groot, van loodsen,  tot rijkshistorische monumenten tot aan kantoorpanden (o.a. World Port Center) met/ zonder brandweerkazernes of ambulanceposten.


Als technisch vastgoedbeheerder ben jij degene die samen met je collega's verantwoordelijk is voor de budgetaanvragen en de uitvoering van het meerjaren onderhoudsplanning (MJOP). Of het nu de vervanging van een dak betreft of onderhoud aan een gebouwgebonden installatie. Alles wat te maken heeft met de staat van het gebouw wordt door jou en je collega's geïnitieerd.


Extra dynamiek zit hem in de gebouwen waarin spoedhulpdiensten gevestigd zijn. Deze mogen "nooit buiten dienst" komen en moeten dus ten alle tijden operationeel zijn. Je moet dus extra creatief zijn en "out of the box" kunnen denken, wanneer (groot) onderhoud aan een dergelijk pand moet plaatsvinden. Datzelfde geldt voor onderhoud aan een rijkshistorisch monument of juist aan ons kantoor pand in het World Port Center. Waar je de ene keer met veel vergunningen te maken hebt, begeef jij je de andere keer weer in een prestatie contractuele omgeving.

Jaarlijks starten we op basis van MJOP tientallen projecten die aanbesteed worden. Als technisch vastgoedbeheerder krijg je veel vrijheid om het MJOP met eigen inzicht en budget te realiseren. Door jouw marktkennis krijg jij de scherpste offertes, heb je op tijd alle vergunningen (inclusief ARBO) geregeld en werk jij uiteindelijk intensief samen met de geselecteerde contractors.

Uiteindelijk is jouw doel een tevreden klant, een optimaal werkend gebouw én een kloppende financiële administratie.

Jij...

…stelt hoge eisen aan je eigen werk, beschikt over een goed financieel inzicht, bent een kei in plannen en organiseren en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende lagen en partijen binnen een complexe organisatie.
...vindt net als wij ondernemerschap, veiligheid, klantrelatie en het leveren van een hoge kwaliteit belangrijk.
...kunt goed zelfstandig werken, bent een zelfstarter, resultaatgericht, en bent oplossingsgericht.
…communiceert goed en hebt nauw contact met de gebruikers van de gebouwen. Je realiseert hierdoor een goede overdracht van het uitvoeringsproces naar de beheerfase met een duidelijk opleveringsdocument.


Verder:

 • Beschik je over een afgeronde technische hbo-opleiding.
 • Ben je bij grote voorkeur bouwkundig geschoold in combinatie met kennis van gebouwgebonden systemen;
 • Heb je ten minste twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol binnen vastgoedbeheer;
 • Beschik je bij voorkeur over kennis van arbeids-, milieu- en veiligheidsregelgeving (KAM, QHSE;
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening.

Hedendaagse veiligheidsrisico’s vragen om een overheid die daadkrachtig en consequent optreedt. In een veiligheidsregio werken de hulpdiensten en gemeenten intensief samen en bieden professionele hulp en bescherming tegen risico’s en bedreigingen. Er wordt nauw samengewerkt met politie, waterschappen, het Havenbedrijf, de Milieudienst DCMR en het Openbaar Ministerie.

Je team

Het Facilitair Bedrijf (FB) is verantwoordelijk voor het leveren van facilitaire diensten en middelen aan de totale organisatie, het borgen van de kennis van deze taken, het voortdurend streven naar verbeteringen en het actief blijven volgen van marktontwikkelingen opdat de VRR maximaal en blijvend wordt ondersteund.

Je komt te werken in het team Huisvesting & Services en legt verantwoording af aan je teamleider. Het team bestaat met jou erbij uit negen medewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat FB verder ontwikkelt waardoor de verbinding en kwaliteit nóg beter wordt.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het betreft een fulltime aanstelling (36 uur per week).
 • Je wordt ingeschaald in schaal 9 met een salaris van € 2.702,- tot € 3.968,- (36 uur). Je werkt 36 uur per week.
 • Je ontvangt een flexibele toeslag van 17,05%. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Het kan allemaal!
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand. Ook is er vers fruit.
 • Flexibele werktijden en thuiswerken is bespreekbaar.
 • Wij hanteren een gunstige pensioenpremie bij het ABP: wij betalen 2/3e van jouw pensioenpremie.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Rechtspositieregeling Gemeente Rotterdam, zoals die luidde op 31 december 2019.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Wij ontvangen dan graag jouw CV en motivatiebrief.

In verband met het corona virus hanteren wij een aangepaste selectieprocedure.

Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

De VRR werkt zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.


Vragen? Neem gerust contact op.

Victor Verloop

Viktor Verloop (recruiter)

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl