Zoeken

Management Assistent Meldkamer Ambulancezorg en Brandweer


Houd jij van een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij geen dag hetzelfde is? Is daarnaast ontzorgen en initiatief nemen jouw tweede natuur? Dan hebben wij een uitdagende vacature voor jou!


Jouw werk

Als Management Assistent werk je voor én samen met het hoofd en de teamleiders van de Meldkamer Ambulancezorg en Brandweer. Hier worden alle 112 meldingen, in samenwerking met de Meldkamer van Politie, aangenomen en afgehandeld. Jouw takenpakket bestaat uit ondersteunende werkzaamheden zoals secretariaats-, en voorbereidende werkzaamheden.

Jij beheert de agenda en mailbox van het Hoofd Meldkamer Ambulancezorg en Brandweer en monitort daarbij de gemaakte afspraken. Ook stel je de agenda op voor (team)overleggen, doe je de verslaglegging en houd je actief de actie- en besluitenlijsten bij.

Zorg jij ervoor dat Meldkamer dat de Ambulancezorg en Brandweer optimaal wordt ondersteund?

Moeten er daarnaast aangeleverde teksten, notities en brieven worden uitgewerkt en afgehandeld voor correspondentie? Dan doe jij dat snel en zorgvuldig! Hierbij zorg je ook dat het kopieer- en drukwerk wordt uitgevoerd.

Als contactpersoon handel jij moeiteloos de inkomende en uitgaande telefoongesprekken af. Hierbij schakel je met in- en externe partners. Ook doe jij bestellingen voor het team en handel je de inkoopadministratie zorgvuldig af. Daarnaast ben jij het visitekaartje voor bezoekers die jij ontvangt op het World Port Center.

Jij...

…bent een echte aanpakker; jij houdt van verbeteringen doorvoeren en denkt daarbij in oplossingen. Je hebt een flexibele instelling en werkt graag zelfstandig. Je bent ‘to the point’ en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast geeft het je energie om zaken goed te regelen en organiseren. Ook heb je een betrokken, dienstverlenende en samenwerkingsgerichte houding. Je bent zelfverzekerd, leergierig en hebt lef.

Verder:

 • Heb je tenminste MBO+ werk- en denkniveau.
 • Heb je actuele en ruime werkervaring als Management Assistent in een dynamische omgeving.
 • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift.
 • Ben je vaardig in het gebruik van Microsoft 365.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 15 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Je team

Als Management Assistent ben je onderdeel van het team Meldkamer Ambulancezorg en Brandweer. De Meldkamer richt zich op de 112 meldingen vanuit de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid en is één van de veertien meldkamers in Nederland.  Het team bestaat uit meer dan 75 centralisten, de teamleiders en het hoofd. Er heerst een prettige sfeer in het team, met een no-nonsense en aanpak cultuur. Als Management Assistent draag jij met jouw ondersteuning indirect bij aan het leveren van acute hulpverlening.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je wordt ingeschaald in schaal 7 met een salaris van € 2.170,- tot € 3.176,- (36 uur).
 • Het betreft een fulltime aanstelling (36 uur per week). Een contract van 32 uur per week is een optie.
 • Wil je 40 uur werken? Dan bouw je gemiddeld 25 ADV dagen per jaar op.
 • Je ontvangt een flexibele toeslag van 17,05%. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Het kan allemaal!
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand. Ook is er vers fruit op kantoor.
 • Flexibele werktijden en thuiswerken is bespreekbaar.
 • Wij hanteren een gunstige pensioenregeling bij het ABP: wij betalen 2/3e van jouw pensioen.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Rechtspositieregeling Gemeente Rotterdam, zoals die luidde op 31 december 2019.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Biba Ising (Hoofd Meldkamer Ambulancezorg en Brandweer) via 06-21823570 of biba.ising@vr-rr.nl.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met team Recruitment via het algemene nummer 088-8779000 of recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden. 

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl