Teamlead HR Bedrijfsvoering


Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in het bruisende Rotterdam en heb je leidinggevende skills? Krijg jij energie van het verbeteren van HR processen en het coachen van je team? Dan zijn wij opzoek naar jou!


Jouw werk

Als teamlead HR Bedrijfsvoering geef je leiding aan een team van 15 medewerkers. Je hebt een coachende en motiverende rol en het is erg belangrijk dat je jouw team meeneemt in de ontwikkelingen die verdere digitalisering in je vakgebied biedt. Geen dag is voor jou hetzelfde. Je signaleert en analyseert knelpunten en draagt verbetermogelijkheden aan om de HR Processen en de inrichting van het HR-systeem verder te optimaliseren.  Je zorgt voor een soepel lopende en hoogwaardige levering van administratieve en ondersteunende producten en diensten. Je bent verantwoordelijk voor de tijdige en juiste verwerking van personeelsgegevens en-mutaties. zodat een correcte verloning plaatsvindt conform wettelijke regelingen.


Kijk jij samen vooruit met jouw team?.

Je stemt af met interne en externe klanten zodat je weet wat er speelt in de organisatie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Jij behoudt het  overzicht en zorgt ervoor dat de planning en inzet van de medewerkers goed geregeld is. Dit alles doe je vanaf de 25e verdieping van het World Port Centre met een adembenemend uitzicht over de maas.

Jij...

... bent toegankelijk en benaderbaar. Van leidinggeven word jij enthousiast en krijg je veel energie. Jouw visie is helder en scherp en dit weet jij over te brengen op het team. Je coacht en verbindt en je weet steeds het beste uit jouw team naar boven te halen. Je ontwikkelt voorstellen en plannen op basis van de strategie van de organisatie en je weet dit op een juiste manier over te brengen.

Verder:

 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende;
 • Ben je vertrouwd met administratieve HR processen;
 • Beschik je over aantoonbare ervaring met uitvoering van arbeidsvoorwaarden en ben je bekend met fiscale- en SVW regelgeving;
 • Heb je ervaring met Afas Profit;
 • Ben je in staat om snel informatie te verzamelen en hierin de juiste prioriteiten te stellen.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 15 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

De totale HR afdeling bestaat uit circa 40 collega’s met verschillende achtergronden, talenten en persoonlijkheden verdeeld over drie teams (Advies/Mobiliteit/bedrijfsvoering). Het team HR Bedrijfsvoering bestaat uit  HR medewerkers, personeels-& salarisadministrateurs en functioneel beheerders. Daarnaast word je ook onderdeel van het HR Management Team.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je wordt ingeschaald in schaal 13 met een salaris van € 4.965,-  tot maximaal € 6.616,- (o.b.v. 36 uur).
 • Je ontvangt een toeslag van 17,05%  als  Individueel KeuzeBudget. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Je kunt het hier zelf uit financieren !
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal  20,- netto per maand
 • Wij werken hybride. Dat betekent dat je in afstemming met je team tijd- en plaats onafhankelijk werkt.
 • Wij hanteren een gunstige pensioenregeling bij het ABP: wij betalen 70% van jouw pensioenpremie.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Rechtspositieregeling Gemeente Rotterdam, zoals die luidde op 31 december 2019.

Sollicitatieproces


Voor deze vacature geldt het volgende:

 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Diana Storm (Hoofd Human Resources) via 06 – 40057175 of Diana.Storm@vr-rr.nl.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met team Recruitment via het algemene nummer 088-8779000 of Recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
088 877 9225