Weet jij hoeveel spanning er op de bovenleiding van de HSL staat? Wij zoeken een specialist die ervoor zorgt dat bij een incident alle betrokkenen de informatie uit het repressieve handboek in een app kunnen raadplegen.


Jouw werk

Er staat maar liefst 25kV spanning op de bovenleiding! Jij gaat werken in het tactische team van de afdeling operationele informatie. Je werkzaamheden komen te liggen binnen het 25kV/ infra domein. Dit unieke domein zet zich in op het gebied van spoor en in het bijzonder 25kV spoor. Vanuit 25kV zijn de afgelopen jaren vele onderwerpen ontwikkeld en zijn regionaal en landelijk bijdragen geleverd. Denk hierbij de 25 kV teams, virtueel oefenen en de ELO.

Jij gaat onderzoeken welke informatie en wensen je collega’s hebben in hun werk. Jij gaat de bestaande informatie (uit het repressieve handboek) digitaal ontsluiten in een perfect werkende app. Daarvoor werk je samen met een externe partner die de app daadwerkelijk zal bouwen. Naast deze hoofdtaak zijn er verschillende werkzaamheden in het implementeren van de procedure voor spoortunnels binnen de repressieve organisatie, bijdrage leveren aan het meerjarenplan voor infra op het gebied van spoor, het ondersteunen bij 25kV oefeningen en een bijdrage leveren aan landelijke werkgroepen voor spoor/25kV.

Je gaat als specialist operationele voorbereiding zelfstandig het onderzoek en de uitwerking van het repressieve handboek voor het spoor oppakken en tot een goed einde brengen en deze plaatsen in een groter geheel. Naast jouw nauwe samenwerking met de verschillende disciplines van de afdeling Operationele Informatie werk je ook samen met de afdeling Vakbekwaamheid en repressie.

Dit betreft een tijdelijke functie met een looptijd van 1,5 jaar.

Jij...

... bent gedreven om het repressieve handboek voor het spoor goed uit te werken en op de kaart te zetten en wil daarbij verschillende projecten ondersteunen voor 25kV. Verder kan jij zelfstandig werken en hoofdzaken van bijzaken scheiden. Ook wil jij graag concrete resultaten zien van het werk dat jij hebt geleverd. Je bent een sterke netwerker weet informatie goed op te halen en over te brengen.

Verder voldoet jouw profiel aan de volgende punten:

 • Hebt een afgeronde HBO -opleiding
 • Je bent flexibel inzetbaar en kan tussen drie afdelingen functioneren;
 • Je weet je hoofd boven water te houden in een complexe organisatie.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening.

Hedendaagse veiligheidsrisico’s vragen om een overheid die daadkrachtig en consequent optreedt. In een veiligheidsregio werken de hulpdiensten en gemeenten intensief samen en bieden professionele hulp en bescherming tegen risico’s en bedreigingen. Er wordt nauw samengewerkt met politie, waterschappen, het Havenbedrijf, de Milieudienst DCMR en het Openbaar Ministerie.

Je team

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Kortom een organisatie waar kwaliteit zeer belangrijk is! Je maakt onderdeel uit van het domein Infra en specifiek de 4 collega’s, die het 25kV spoor in hun werkveld hebben. Wij hebben een open en gezellige sfeer waarbij vooral de verbinding binnen de organisatie leggen op het gebied van infra.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je wordt ingeschaald in schaal 9 met een salaris € 2.729 - € 4.008,- (36 uur). Je werkt 36 uur per week.
 • Tijdelijke functie met looptijd van 1,5 jaar.
 • Je ontvangt een flexibele toeslag van 17,05%. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Het kan allemaal!
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand. Ook is er vers fruit.
 • Flexibele werktijden en thuiswerken is bespreekbaar.
 • Wij hanteren een gunstige pensioenregeling bij het ABP: wij betalen 2/3e van jouw pensioen.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Rechtspositieregeling Gemeente Rotterdam, zoals die luidde op 31 december 2019.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Digna van der Vet (domeinhouder infra binnen operationele informatie) via 06 30590643 of per mail naar digna.vandervet@vr-rr.nl.
 • Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Team recruitment via 088 8779000 of recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook! We zien graag je CV en motivatiebrief tegemoet.

Tijdens Corona: In verband met het coronavirus hanteren wij een aangepaste selectieprocedure.

Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden. Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.

De VRR werkt zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.


Vragen? Neem gerust contact op.

Victor Verloop

Viktor Verloop (recruiter)

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl