Strandwacht Nesselande


Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor tijdens de zomermaanden? Wij zoeken strandwachten voor Nesselande. Ben jij sportief, hulpvaardig en sociaal? Solliciteer dan direct!


Jouw werk

Onmisbaar ben je als strandwacht tijdens het strandseizoen (1 april tot 1 oktober). Jij bewaakt samen met je collega’s het strand en het water. Daarnaast bemens je de EHBO-post. Het is dus belangrijk dat je in bezit bent van een EHBO- en Lifeguard diploma, of bereid bent deze te halen. Veel van de strandwachten werken in het dagelijks leven als hulpverlener, bijvoorbeeld bij de brandweer of politie, maar dit is geen vereiste.

In het strandseizoen krijg je een 0-urencontract. De uren die je werkt krijgt je uitbetaald. Je kan zelf maandelijks je beschikbaarheid opgeven. Kan je alleen weekenden of enkel op woensdagen en vrijdagen? Dit is geen probleem, er wordt gewerkt met een flexibel rooster zodat jij de dagen waarop je beschikbaar bent zelf kan inplannen.

Jij...

... beschikt over zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent beschikbaar op verschillende dagen in de periode van 1 april tot 1 oktober en daarmee flexibel. Uiteraard zijn je basisconditie en zwemvaardigheid goed in orde.

Verder:
• Ben je 18 jaar of ouder;
• Is het een pré als je beschikt over een EHBO- en Lifeguard diploma en ervaring hebt strandwacht;
• Dient elke strandwacht de Lifeguard-sporttesten te behalen, deze worden om het jaar afgenomen, een groot onderdeel hiervan zijn verschillende zwemtesten.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 13 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Strandwacht Nesselande bestaat uit een hechte groep strandwachten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een leuke en leerzame bijbaan tijdens de zomermaanden, ook goed te combineren met een vaste baan;
 • Een goed salaris voor de uren die je werkt. Gebaseerd op leeftijd en werkervaring volgens de CAO voor uitzendkrachten;
 • Je krijgt een 0-urencontract van het uitzendbureau Multiflex en zij verzorgen de betaling. Je komt dus niet in dienst bij de VRR;
 • Het behalen van je EHBO, Lifeguard-diploma en vaarbewijs;
 • Ervaring opdoen in de wereld van de hulpverlening;
 • Een gezellig team van strandwachten.

Sollicitatieproces


Voor deze vacature geldt het volgende:

 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Willem Juhrend (Coördinator strandwacht Nesselande) via 06-15959421 of willem.juhrend@vr-rr.nl.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Nicole Vermaas (Corporate Recruiter) door te bellen of appen naar 06-25490754 (ma, di, do) of mailen naar recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
Stuur ons een WhatsApp!