Ambulanceverpleegkundige


Natuurlijk weet jij wat het werk als ambulanceverpleegkundige inhoudt. Het is de regio die werken bij AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond (AZRR) kenmerkt!


Jouw werk

Je werkt in de haven, Maasvlakte, drukke binnenstad en op het (stille) platteland. Met de zon op je gezicht sta je bij festivals en evenementen. Maar er zijn ook veel (spoed)ritten en er is hectiek: dat is het veelzijdige werk in regio Rotterdam Rijnmond!

Bekijk de video en rij alvast virtueel een stukje mee om een indruk te krijgen:

Samen met de ambulancechauffeur vorm je een hecht team. Jullie gaan op alles af: zowel spoed als besteld vervoer. Ook zorg je ervoor dat alle apparatuur, materialen en medicatie op orde is: alles staat altijd klaar voor een spoedrit. Tijdens de rit en op de bestemming zorg jij ervoor dat het team als een geoliede machine werkt. Dit doe je onder andere door aanwijzingen en opdrachten te geven aan de ambulancechauffeur en andere hulpverleners.

Jij...

 • bent gediplomeerd (en BIG geregistreerd) ambulanceverpleegkundige.
 • hebt een rijbewijs B.

Kun jij de bovenstaande punten afvinken? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie of rijd eerst vrijblijvend een dienst mee!

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening.

Hedendaagse veiligheidsrisico’s vragen om een overheid die daadkrachtig en consequent optreedt. In een veiligheidsregio werken de hulpdiensten en gemeenten intensief samen en bieden professionele hulp en bescherming tegen risico’s en bedreigingen. Er wordt nauw samengewerkt met politie, waterschappen, het Havenbedrijf, de Milieudienst DCMR en het Openbaar Ministerie.

Je team

Vanuit onze vijf opkomstlocaties in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Brielle en Dirksland verzorgen wij jaarlijks met 70 ambulances meer dan 113.000 ritten, waarvan ongeveer 54.000 spoedritten. Ons doel: de ruim 1,2 miljoen inwoners van de regio Rotterdam-Rijnmond veilig kunnen laten leven, wonen en werken. Als ambulanceverpleegkundige heb jij hierbij een belangrijke rol.

Wij zoeken ambulanceverpleegkundigen voor de opkomstlocaties: Brielle, Schiedam en Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg
 • Een bruto maandsalaris tot €4.682,- (schaal 60), vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag.
 • Je hebt 172 verlofuren en 35 PLB uren per jaar.
 • Er is een fietsregeling en een fitnessvergoeding van €20,- netto per maand.
 • Uitruil van arbeidsvoorwaarden.
 • Persoonlijke ontwikkeling en groei staat bij ons centraal. Je kunt dan ook gebruik maken van een persoonlijk opleidingsbudget, bijvoorbeeld om naast je functie als ambulanceverpleegkundige je te specialiseren in andere vakgebieden zoals praktijkbegeleider, verpleegkundig specialist, instructeur of rapid responder.

Meer weten?

Heb je nog vragen de inhoud van de functie? Neem gerust contact op met één van de teamleiders:

 • Annelies van Willigenburg, via 06 12 99 36 91.
 • Ron Herbschleb, via 06 20 23 91 76.
 • Jacqueline Tettelaar, via 06 10 20 39 70.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met team recruitment 088-877 9000 of Recruitment@vr-rr.nl.

Eerst een dienst meerijden voordat je solliciteert? Dat mag natuurlijk ook!

Direct solliciteren? Dat kan ook zonder CV en brief. Je naam en contactgegevens is voor ons voldoende om contact met je op te nemen.

In verband met het corona-virus hanteren wij een aangepaste selectieprocedure.

Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

De VRR werkt zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.


Vragen? Neem gerust contact op.

Victor Verloop

Viktor Verloop (recruiter)

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl