Zoeken

Ambulanceverpleegkundige (gediplomeerd)


Natuurlijk weet jij wat het werk als ambulanceverpleegkundige inhoudt. Het is de regio die werken bij Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond (ARR) kenmerkt!


Jouw werk

Je werkt in de haven, Maasvlakte, drukke binnenstad en op het (stille) platteland met veel (spoed)ritten: dat is het veelzijdige werk in regio Rotterdam Rijnmond!

Bekijk de video en rij alvast virtueel een stukje mee om een indruk te krijgen:

Als ambulanceverpleegkundige verleen je ambulancezorg aan patiënten en stel je een werkdiagnose. Je bepaalt de noodzakelijke handelingen en voert deze uit conform protocol. De verantwoordelijkheid is groot: je neemt medische beslissingen en bent in staat om snel te handelen als dat nodig is. In je werk heb je naast contact met je directe collega’s veel contact met onder andere huisartsen, brandweer, politie of de collega’s van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis.

Samen met de ambulancechauffeur vorm je een hecht team. Jullie gaan op alles af: zowel spoed als besteld vervoer. Ook zorg je ervoor dat alle apparatuur, materialen en medicatie op orde is: alles staat altijd klaar voor een spoedrit. Tijdens de rit en op de bestemming zorg jij ervoor dat het team als een geoliede machine werkt. Dit doe je onder andere door aanwijzingen en opdrachten te geven aan de ambulancechauffeur en andere hulpverleners.

Jij...

 • Bent in het bezit van diploma initiële opleiding Ambulanceverpleegkundige van AvA of SOSA
 • Hebt een geldige BIG-registratie
 • Beschikt over goede sociale vaardigheden, empathisch en analytisch vermogen
 • Bent een teamplayer en heeft een flexibele instelling
 • Bent bereid om alle diensten (dag,avond,nacht) te werken
 • Bent in het bezit van rijbewijs B

Kun jij de bovenstaande punten afvinken? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie of rijd eerst vrijblijvend een dienst mee!

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 15 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Je team

Vanuit onze vijf opkomstlocaties in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Brielle en Dirksland verzorgen wij jaarlijks met 70 ambulances meer dan 113.000 ritten, waarvan ongeveer 54.000 spoedritten. Ons doel: de ruim 1,2 miljoen inwoners van de regio Rotterdam-Rijnmond veilig kunnen laten leven, wonen en werken. Als ambulanceverpleegkundige heb jij hierbij een belangrijke rol.

Wij zoeken ambulanceverpleegkundigen voor de opkomstlocaties: Brielle, Schiedam en Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg
 • Op basis van kennis- en ervaring word je ingeschaald in salarisschaal 60: van €3.322 tot €4.798 bruto per maand. Het betreft een aanstelling van minimaal 24 uur per week en maximaal 36 uur per week.
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Je hebt 172 verlofuren en 35 PLB uren per jaar bij een dienstverband van 36 uur per week.
 • Er is een fiets- en fitnessregeling van €20,- netto per maand.
 • Persoonlijke ontwikkeling en groei staat bij ons centraal. Ook na je opleiding kun je gebruik maken van een persoonlijk opleidingsbudget, bijvoorbeeld om naast je functie als ambulanceverpleegkundige je te specialiseren in andere vakgebieden zoals praktijkbegeleider, verpleegkundig specialist, instructeur of rapid responder.

Meer weten?

Heb je nog vragen de inhoud van de functie? Neem gerust contact op met één van de teamleiders:

 • Annelies van Willigenburg via 06-12993691.
 • Ron Herbschleb via 06-20239176.
 • Jacqueline Tettelaar via 06-10203970.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met team recruitment via het algemene nummer 088- 877 9000

Eerst een dienst meerijden voordat je solliciteert? Dat mag natuurlijk ook!

Direct solliciteren? Dat kan ook zonder CV en brief. Je naam en contactgegevens is voor ons voldoende om contact met je op te nemen.

Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

In verband met het corona-virus hanteren wij een aangepaste selectieprocedure.

De VRR werkt zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl