Onderwijs Assistent Ambulancezorg


Om onze ambulancezorgprofessionals optimaal voor te bereiden op de praktijk, worden ze tijdens hun opleiding en trainingen blootgesteld aan allerlei scenario's. Als Onderwijs Assistent Ambulancezorg, ben jij de persoon die al het benodigd materiaal voor deze trainingen regelt. Als jij een warm gevoel hebt voor de ambulance, technische affiniteit hebt en graag zaken coördineert en regelt, wacht dan niet langer en solliciteer direct!


Jouw werk

Als Onderwijs Assistent Ambulancezorg ben jij verantwoordelijk voor het logistieke en het technische deel rondom alle simulatietrainingen van ambulancezorgprofessionals in de regio Rotterdam-Rijnmond. Op basis van een systeem en rooster weet jij exact welke trainingen er gepland staan en welke scenario's worden getraind. Jij richt de simulatieruimtes in en regelt alle benodigde materialen voor de gewenste opstelling. Tijdens deze simulaties sta je stand-by om waar nodig bij te springen en de trainers en instructeurs te ondersteunen, bijvoorbeeld in geval van een technisch probleem. Jij zorgt er voor dat alles in goede banen wordt geleid. Je controleert materialen en zorgt dat de materialen netjes onderhouden worden.
Ben jij de onmisbare schakel binnen team Learning & Development?

Vanuit deze rol ben je ook verantwoordelijk voor het magazijnbeheer. Je brengt in kaart welke materialen besteld moeten worden en wat aan reparatie of vervanging toe is. Kleine reparaties zoals bijvoorbeeld het repareren van stukken huid op een simulatiepop voer je zelf uit. Hiervoor word je uiteraard eerst opgeleid. Indien het grotere reparaties of vervanging betreft stem je dit intern af en schakel je met de betreffende leveranciers. Denk hierbij aan bewakingsapparatuur, iPads en AED's.

Als Onderwijs Assistent Ambulancezorg vragen we je om technische procedures te beschrijven, en om actief mee te denken over oplossingen en verbeterpunten. Eigenlijk pak je alle voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van ons onderwijs op! Deze rol biedt een geweldige kans met het potentieel om door te groeien naar het simulatieonderwijs als operator.

Jij...

... Bent zeer sociaal, doortastend en een echte aan pakker. Je bent initiatiefrijk en ook proactief je weet wat er moet gebeuren en hierdoor ben je een onmisbare schakel als Onderwijs Assistent Ambulancezorg.


Verder:

 • Heb je aantoonbaar mbo niveau 3 werk- en denkniveau;
 • Is ervaring in de gezondheidszorg een groot voordeel;
 • Ben je digitaal vaardig en heb je technisch inzicht;
 • Beschik je een over een rijbewijs B voor het vervoeren van materiaal.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 15 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Team Leren & Ontwikkelen zorgt ervoor dat alle collega’s iedere dag met frisse kennis, bekwaam op pad gaan.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je wordt ingeschaald in salarisschaal 30 met een salaris van € 2.028,- tot maximaal € 2.831,- bruto per maand (36 uur).
 • Je hebt 144 wettelijke vakantie-uren en 28 bovenwettelijke vakantie-uren per kalenderjaar.
 • Je hebt 35 PLB-uren (Persoonlijk levensfase budget)
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Er zijn fiscale uitruil arbeidsvoorwaarden.
 • Je krijgt een jaarlijkse werkgeversbijdrage voor je zorgverzekering.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand. Ook is er vers fruit op de opkomstlocaties.
 • De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hanteert een zeer gunstige pensioenregeling bij het ABP. Zo betalen wij twee derde van jouw pensioenpremie.
 • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg.

Sollicitatieproces

Voor deze vacature geldt het volgende:

 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Manager via Brenda Visser (Manager Leren & Ontwikkelen) via 06–17186583 of via brenda.visser@vr-rr.nl
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met team Recruitment via het algemene nummer 088-8779000 of recruitment@vr-rr.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang

Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden. 

Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
088 877 9225