Verpleegkundig Specialist


Onderdeel worden van de Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond? Er ligt een mooie kans op je te wachten in het bruisende Rotterdam. Wij zijn opzoek naar een Verpleegkundig Specialist met hart voor de acute zorg.


Jouw werk

Als Verpleegkundig Specialist bouw je samen met het team de functie verder uit. Je bent vraagbaak voor collega’s, werkt nauw samen met de Medisch Manager Ambulancezorg, teammanagers en de afdeling Leren & Ontwikkelen. Je bent de verbindende schakel tussen de ketenpartners op het gebied van medisch en verpleegkundig inhoudelijke vraagstukken en problemen. Ook werk je mee aan praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek. Het mooiste aspect binnen deze rol is dat je veel vrijheid hebt voor eigen inbreng.Maak jij de verbinding tussen wetenschappelijk onderzoek en de beste acute patiëntenzorg?


Als Verpleegkundig Specialist Ambulancezorg verricht je zowel solistisch als in teamverband Ambulancezorg volgens de richtlijnen van de LPA, NHG, NVSHA en de voor de VSA/PAA binnen de Ambulancezorg Rotterdam Rijnmond vastgestelde regionale kaders en protocollen. De taken worden vanuit de diverse rollen en situaties uitgevoerd.

Jij...

… Verliest nooit het belang van de patiënt uit het oog. Je bent een veerkrachtige professional in de gezondheidszorg en een pro als het gaat om het omgaan met stressvolle situaties. Je bent niet bang voor uitdagingen en gaat deze zeker niet uit de weg. Je voelt je helemaal thuis binnen de acute zorg en je kan snel schakelen en weloverwogen beslissingen maken. Je hebt een coachende houding maar bent ook in staat om op professionele manier feedback te geven aan collega’s en ketenpartners..

Verder:

 • Beschikt over een master Advanced Nursing Practice.
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over goede sociale vaardigheden.
 • Bent geregistreerd Verpleegkundig Specialist Algemene gezondheidszorg in het BIG register.
 • Hebt klinische ervaring binnen het acute domein.
 • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde opleiding tot ambulanceverpleegkundige of bent bereid deze te behalen.

Wij...

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 15 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Je team

Je komt terecht in een klein team van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en Medisch Managers die allemaal dezelfde passie voor het vak delen. Het handhaven van een hoge kwaliteit van zorg en deze, waar we kunnen, verbeteren is altijd het uitgangspunt. Dit doen we in een dynamische regio met zowel stedelijke, industriële en meer buiten stedelijke uitdagingen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wil je parttime of fulltime werken? Het kan allebei! Je hebt de mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO AmbulanceZorg.
 • Op basis van ervaring word je ingeschaald in salarisschaal 65 FWG met een salaris van minimaal €3.850,- en maximaal €5.801,- o.b.v. 36 uur per week.
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Je hebt 172 verlofuren en 35 PLB uren per jaar.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk. Wij stimuleren je om regelmatig te sporten.
 • Je kunt gebruik maken van een fitnessregeling van €20,- per maand en een fietsregeling.

Sollicitatieproces


Voor deze vacature geldt het volgende:

 • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
 • Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
 • Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
 • Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met team Recruitment via het algemene nummer 088-8779000 of recruitment@vr-rr.nl

        
                                                         Direct solliciteren mag natuurlijk ook!


Vragen? Neem gerust contact op.

Veiligheidsregio_RR

Team recruitment

Telefoon
088 877 9000
E-mail
recruitment@vr-rr.nl
Whatsapp
088 877 9225