Werken bij de ARR: dit moet je weten.


Ben je op zoek naar dynamiek in je werk? En vind je het leuk om je dienst te beginnen en niet te weten wat je te wachten staat? Dan is werken bij ARR in één van de grootste en de meest veelzijdigste regio van Nederland echt iets voor jou!

Welke functie past bij jou?

Het proces Ambulancezorg begint op het moment dat de centralist van de meldkamer Ambulancezorg de telefoon aanneemt en eindigt wanneer de patiënt naar het ziekenhuis (of andere zorginstelling) is gebracht en is overgedragen aan de zorg van deze instelling. Het moet daarbij voor een ieder duidelijk zijn, wat zijn of haar rol is en wat er van hem/haar verwacht wordt. In onderstaand overzicht lees je welke functies we binnen ARR kennen.

Instroomroutes

Er zijn meerder mogelijkheden op in te stromen in een bepaalde rol bij ons. Zie daarvoor onze aparte pagina waarop deze routes duidelijk weergegeven worden.

Deze rollen worden onderverdeeld in laag-, midden- en hoogcomplexe zorg. Zie hier voor meer informatie over de verschillende soorten.

Carrièrepad

Benieuwd hoe het carrièrepad eruit ziet bij ons? Bekijk dan onderstaande infographic of download deze als PDF.
Carrierepad ARR+MKA_definitief2

Enthousiast geworden?

Dat is mooi! In dat geval kun je bij onze openstaande vacatures direct kijken of de functie die bij jou past vacant is.

Bekijk hier alle openstaande vacatures!

Staat jouw functie er momenteel niet tussen? Dan zijn hiervoor bij ARR momenteel geen mogelijkheden. Wil je graag weten wanneer de functie online komt? Maak dan een job alert aan. Zo zorgen wij ervoor dat je geen enkele vacature mist.

Toch nog vragen?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Er zijn meerdere manieren om antwoord te krijgen op je vragen. Wij hebben alvast de meest gestelde vragen samengesteld in onze FAQ.

Klik hier voor de FAQ.

Staat je vraag hier ook niet tussen? Probeer dan onze chatbot Sam eens te benaderen. Je vindt hem op onze werken-bij pagina terug.

Kan Sam je ook niet helpen? Dan staat ons recruitmentteam graag voor je klaar. Je vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Vragen? Neem gerust contact op.